Joustavan mainospalvelun talo!

Mistä aloittaa? Meiltä saat myös mainonnan suunnittelua!

Hyödynnä Osaamistamme suunnittelussa – saat varmasti toivotunlaisen lopputuloksen!

Meiltä saat näyttävää graafista suunnittelua niin banderoilleihin kuin LED-tauluihin. Suunnittelijamme viilaa tekstit kuntoon sekä valitsee parhaimman mahdollisen visuaalisen toteutuksen tarkoituksiisi.  Liikkuva Media tarjoaa kattavasti erilaisia ratkaisuja ja palveluita näyttävän mainonnan toteutukseen. Kätevä avaimet käteen -palvelu sisältää tarvittaessa myös aineiston suunnittelupalvelut.

 

Suunnittelutyö tarvittaessa alk. 100 €/spotti.

 

Aineiston varaukset ja toimitukset: olli.jarvinen@liikkuvamedia.fi

Tai toteuta itse!

Voit suunnitella lähetettävän materiaalin myös itse. Tarkistamme aina saapuvan materiaalin, joten mainoksesi näkyy näyttävällä tavalla niin banderolleissa kuin LED-tauluissa. Tarvittaessa otamme yhteyttä ja kerromme jos jotain viilattavaa vielä löytyy. Voit tehdä muutokset itse tai hyödyntää graafikkomme  asiantuntemusta materiaalin korjauksessa.

Aineistovaatimukset:

 

Kangasbanderolleille

  • Painokelpoinen pdf
  • Resoluutio 100 dpi
  • Aikataulu: 2 viikkoa ennen median esillä oloa


LED-näytöille

  • Tallennus PNG tai JPG
  • Aineiston koko 576 x 352 px
  • Aikataulu: tauluissa 3 päivä ennen esillä oloa
Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä!

Kolme vinkkiä toteutukseen

Tärkein asia mainoksen suunnittelussa on pitää asiat selkeinä. Laadukas kuva sekä lyhyt, mutta koukuttava teksti ovat mainoksen peruspalikoita.

 

Otsikoi hyvin

 

Hyvä mainos koukuttaa nopeasti. Pidä asiat lyhyenä ja ytimekkäänä. Kolme nasevaa sanaa voi olla tehokkaampi kuin pitkä, kokonainen lause. 

Näyttävä kuva

 

Huomiota herättävän mainoksen juju piilee usein kuvassa. Persoonallinen kuvavalinta voi olla ratkaiseva tekijä huomion kiinnittämisessä.

Hyvä kontrasti

 

Näkyykö selkeästi? Väreissä on hyvä ottaa huomioon riittävä kontrasti. Tehokas huomioväri ja kookas fontti vangitsevat katseen. 

Kiinnostaako LED-mainos?

LED-mainostaulumme avulla tavoitat suuret liikennevirrat. 

.

Katso ratkaisumme »