Tekee minkä lupaa

Asennettavaa?
Me autamme. 

Asennamme kaikenlaiset mainostuotteet Etelä-Suomen alueella

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista mainostuotteiden asennuspalvelua? Asennuspalvelumme on Etelä-Suomen alueella toimiva tiimi, joka tarjoaa laadukasta asennuspalvelua yrityksille. Asennamme myös esimerkiksi erilaisten tapahtumien (festarit, urheilutapahtumat jne.) yhteyteen tulevat mainos- ja mediatuotteet. Samoin kaupunkimainonta on vahvaa erikoisosaamistamme. Kokeneet asentajamme sijoittavat mainostuotteesi nopeasti, varmasti ja tyylikkäästi, jolloin voit luottaa siihen, että mainoksesi näyttää aina parhaalta. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä! Helppo avaimet käteen -palvelumme sisältää tarvittaessa myös mainostuotteiden suunnittelupalvelut.

 

Asennamme niin omat tuotteet kuin myös toimittamasi materiaalit
– tiimimme auttaa myös muiden kuin omien tuotteidensa asennuksessa!

Varmistamme tehokkaan näkyvyyden!

Asennuspalvelumme ottaa aina huomioon mainostuotteiden sijainnin, näkyvyyden, korkeuden ja kuvakulman asennuksia suunnitellessa. Käytämme aina laadukkaita kiinnitysmateriaaleja, jotka varmistavat mainostuotteiden kestävyyden ja näyttävyyden. Toteuttamme asennukset tyylikkäästi, jotta mainoksesi erottuvat edukseen ja saavat halutun huomion. Kaikki asennuksemme tehdään ammattitaidolla ja huolellisesti, jotta lopputulos on paras mahdollinen.

 

Suunnittelu- ja asennuspalvelumme lähestyy jokaista asennusprojektia yksilöllisesti ja ammattitaitoisesti. Ennen asennuksen aloitusta käymme yhdessä läpi kaikki tarvittavat tiedot ja suunnittelemme asennuksen huolellisesti, jotta lopputulos vastaa täysin odotuksia. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja siksi huomioimme aina kaikki tärkeät yksityiskohdat asennuksen toteutuksessa.

Asennuspalvelumme toteuttaa esimerkiksi nämä:

 • Ikkunateippaukset
 • Mainostaulut
 • Banderollien asennus
 • Aurinko- ja energiakalvot
 • Älykalvot
 • Näkösuojakalvot
 • Messuasennukset
 • Valomainosten asennus
 • Kalusteteippaus
 • Sisustusteippaukset
 • Mittauskäynnit
 • Projektien kokonaisvaltainen hoito
Yhteystiedot

Olli Järvinen

Projektipäällikkö / myynti 
044 046 8600
olli.jarvinen@liikkuvamedia.fi

Kolme hyvää syytä valita asennuspalvelumme!

Meiltä saat nopean, korkealaatuisen ja edullisen mainostuotteiden asennuspalvelun – varmistamme mainostuotteesi kestävyyden ja näyttävyyden. 

 

Nopeus

 

Säästä aikaa ja vaivaa asennuksessa! Ammattitaitoinen henkilökuntamme asentaa mainostuotteesi nopeasti ja varmasti, jolloin voit keskittyä tärkeämpiin asioihin liiketoiminnassasi.

Laatu

 

Avullamme varmistat, että mainostuotteesi asennetaan ammattitaitoisesti ja kestävästi. Käytämme vain parhaita materiaaleja ja työkaluja, jotta mainoksesi kestää aikaa ja näyttää aina parhaalta joka kulmasta.

HInta

 

Meillä toteutukset sujuvat kohtuuhintaan! Tarjoamme kilpailukykyisen hinnan ja laadukkaan palvelun, joka takaa, että mainoksesi asennetaan oikein ja näyttävästi. Voit luottaa siihen, että saat parhaan vastineen rahoillesi.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää siitä, miten saat tehokasta näkyvyyttä haluamaasi paikkaan. 

.

Tarjouspyynnöt »